Dealshaker info – med fokus på affärer inom e-handel.

Vi arbetar i Skandinavien med bas i Sverige och med focus på att hjälpa Merchant att skapa välfungerande affärer på e-handels plattformen Dealshaker

Vi hjälper till att skapa kontakter mellan företag och privat personer och medverkar till att bibehålla affärer lokalt och att göra företagarna starka tillsammans.

Arbeta som Medlem
Ni som deltar i Dealshaker info, får en unik möjlighet att emot offertförfrågning även fast dina deals inte publiceras på Dealshaker eller annan plattform. Att inte bara publicera vissa erbjudande utan även fånga upp flera affärer och använda Dealshaker som plattform för era affärer och erbjudande är ett bra sätt att fungera.

Ni tillsammans med kunden måste alltid vara överens om offertförfrågan, det kan vara produkter, olika tjänster som ska utföras, tidsplan och inte minst pris med betalningsvillkor.

Ni skapar en deal på Dealshaker som speglas till den överenskommelse som ni gjort med kunden och därefter avropas/köps den på Dealshaker med det p
ris samt betalningsvillkor som ni är överens om.

Dealshaker plattformen hjälper till att genomför köpet med dom olika valen av Banköverföring, Kontant, ONE. Ni väljer mellan dom olika kombination av betalnings sätten spegla er offert.
Det kan var tex 100% i ONE eller om ni föredrar 50% cash och 50% i ONE så ska det noteras och synas tydligt. Möjligheten att ta betalt med 100% Fiat valuta finns i systemet och behöver då inte i det läget involvera ONE  

Hur går det till att arbeta med Dealshaker.
Dealshaker är ett e-handelssystem som inkludera flertal funktioner som hjälper dig fungera även att publicera sina Deals på sociala kanaler som Facebook, m.fl.
För att allt ska fungera smidigt så hjälper vi er igång som Merchant ”handlare” på Dealshaker och finns i bakgrunder med olika support funktioner och lösningar.

Utveckling och utbildning
Ni har även möjlighet att delta i våra utbildningar och möten som vi håller tillsammans med er medlemmar. 
Allt från nätverksmöten till rena workshops med olika utbildnings insatser.

Vi har använder oss av medlemskap för att ni ska kunna använda DSinfo.se fullt ut.,
Ansök om medlemskap

Vi kommer inom kort återkomma till olika aktiviteter inom vårt område:
Nätverksträffar
Workshop
Utbildning
Support-Helpdesk

karta sverige'
Rulla till toppen